groeien, hobby's

1 jaar!

woensdag is Daniël 1 jaar geworden. een jaar geleden een klein hummeltje van bijna 3,5 kilo. nu een mannetje van 11 kilo.

de weken voor zijn verjaardag riepen weer veel herinneringen op over de tijd van mijn zwangerschap en de bevalling. zo dacht ik op sommige momenten aan mijn dikke buik en dat het al weer zo lang geleden lijkt… ook dacht ik aan het moment dat mijn vliezen braken en ik naar het ziekenhuis ging. dit jaar was daniël ziek en hadden we toevallig weer een nacht met weinig slaap. alweer een jaar geleden dat ik daniël voor het eerst in mijn armen had in plaats van in mijn buik.

we hebben daniël een keukentje cadeau gedaan. hij vind het helemaal geweldig en heeft er al heel veel mee gespeeld. afgelopen zaterdag hebben we daniël zijn verjaardag gevierd voor de familie. daniël is echt enorm verwent. heel veel mooie cadeau’s! duplo, mooie boeken, auto’s (zelfs 1 waar je mee kan eten!) en een mooie fiets!

en inmiddels kan daniël steeds beter lopen! 2 of 3 stapjes deed hij al wel eens los maar sinds vandaag heeft hij de slag echt te pakken! ik ben trots! 🙂 kijk maar…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.