groeien, overig

11 maanden

2015-05-07 11 maanden-01inmiddels zijn we al in de laatste maand van daniëls eerste levensjaar aangekomen. onze vent is nu ruim elf maanden en het blijft elke dag weer genieten. wanneer daniël loopt langs de tafels en de banken en op momenten als hij een tijdje los blijft staan of een stapje van de tafel naar de bank doet zonder vast te houden. maar ook als hij je met een dolenthousiast “heey!” begroet als je binnenkomt.

Koningsdag

koningsdag

op 27 april was het voor daniël natuurlijk ook de eerste koningsdag. natuurlijk moest hij op deze speciale dag een oranje shirt aan. omdat het niet heel erg warm was moest er buiten helaas wel een jas over aan. maar gelukkig was het weer wel een stuk beter dan de voorspellingen en konden we in het zonnetje over de rommelmarkt langs de kleedjes en kraampjes op zoek naar leuke koopjes. we hebben dankzij een

Woezel en pip loopwagen

woezel en pip loopwagen

vriendin nog een leuke loopwagen van woezel en pip kunnen scoren. ik moest ’s middags werken en toen hebben geerten en daniël nog heerlijk kunnen fietsen.

afgelopen weekend zijn we naar de ardennen geweest met de familie. mijn ouders (joanne) zijn dit jaar 35 jaar getrouwd en daarom zijn we met de hele familie lekker een weekend weg geweest. op zaterdag zijn we daar naar parc chlorophylle gegaan. echt een aanrader! een mooi recreatiebos met informatie over de natuur (bomen, dieren etc…) en mooie speeltuinen. daniël is van de glijbaan geweest en heeft er heerlijk geschommeld. hieronder vind je enkele foto’s van ons tijdens dit weekend.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.