groeien

15 maanden

daniël is inmiddels 15 maanden en wat wordt hij groot! lopen gaat nu echt heel goed en hij legt heel wat meters af op een dag. hij is zich lekker aan het ontwikkelen.

sinds een week of 3 heeft daniël ontdekt dat hij heel goed kan klimmen. dit zorgt soms voor spannende situaties voor zijn ouders. bijvoorbeeld als hij op de commode klimt 😉. hij probeert in de boekenkast te klimmen en de eettafel is inmiddels ook meer niet veilig voor hem. daniël rent, klimt en doet pogingen tot springen. hij is lekker actief maar dit zorgt wel voor de nodige butsen, schrammen en blauwe plekken 😊.

de kinderboerderij is een van zijn favoriete uitjes. eerst lekker langs de dieren wandelen, aaien en bekijken en dan heerlijk ravotten in de speeltuin. zelf de glijbaan opklimmen en dan zelf eraf glijden. ook worden er veel boekjes gelezen. zelf boekjes lezen en natuurlijk voorgelezen worden. spelen in bungelland is natuurlijk ook fantastisch. lekker in de ballenbak, klimmen in de speeltoestellen of springen op de trampoline.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.