zwangerschap

19 weken

inmiddels ben ik alweer 19 weken zwanger. mijn buik groeit rustig door en de bewegingen worden steeds duidelijker, harder en langer. sinds een weekje voel ik het soms ook al op 2 plekken tegelijk. wonderlijk hoe een kindje zo in je buik mag en kan groeien.

helaas heb ik ook al een paar weken weer last van mijn bekken. vrijdag bij de fysiotherapeut de bevestiging gekregen dat het een combinatie is van bekkeninstabiliteit en zwangerschapsischias waarbij de ischias voor de meeste klachten zorgt. omdat ik ‘te’ hard achteruit ga is me aangeraden om een bekkenband te gaan dragen. deze zorgt niet zozeer voor verbetering van de situatie maar zo hopen we dat het proces wordt vertraagd! zodat ik het allemaal wat langer volhoud.

gisteren had ik een afspraak bij de verloskundige en daar waren gelukkig alle controles goed. mijn moeder is ook even meegegaan en heeft het hartje ook kunnen horen. met daniël lezen we regelmatig het boekje ‘bobbi wordt grote broer’ dus die wist te vertellen dat mama op het bed moest om naar het hartje van de baby te luisteren. volgende week maandag hebben we alweer de 20-wekenecho 😃.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.