zwangerschap

30 weken

inmiddels ben ik al weer 30 weken zwanger. mijn buik is inmiddels flink gegroeid door het mooie wonder. de bewegingen van de kleine meid zijn goed voelbaar en zichtbaar, genieten is dat weer!

langzaam gaat het steeds een beetje minder met mijn bekken. vorige week heb ik een uitglijder in het zwembad gemaakt waardoor het er even op leek dat de klachten flink toe waren genomen. elke stap deed zeer en na een stap of 4 dreigde ik steeds door mijn rechterbeen te zakken. na een belletje aan mijn fysiotherapeut mocht ik gelijk langskomen voor een behandeling. gelukkig zijn mijn klachten hierdoor weer wat afgenomen!

vorig weekend hebben we in hattem, bij de opa en oma van geerten een wiegje opgehaald. dit wiegje zit al jaren in de familie en roeland (geerten’s tweelingbroer) heeft hier ook in gelegen. binnenkort ga ik met mijn moeder stof kopen en zal mijn moeder de wieg opnieuw bekleden, helemaal leuk!!

vorige week heeft geerten een nieuwe commode gehaald bij Ikea en deze stond ook gelijk dezelfde avond in elkaar. bij boetikiboe (een winkeltje op de koperwiek) heb ik nog wat leuke kleine echte meisjes kleertjes gekocht ☺️

vorige week maandag heb ik weer een bloedsuikertest gedaan. en vrijdag hebben we een echo en gesprek met de gynaecologe. de waardes van de bloedsuikertest waren netjes, dus geen zwangerschapdiabetes 😃. het meisje ligt met de groei op de bovenste lijn van de groeicurve. een flinke meid dus. over 3 weken hebben we weer een echo. als ze deze lijn volgt met de groei volgt er 3 weken later weer een echo. als de groei van het meisje opeens boven de curve uit piekt dan volgt er weer een suikertest.

we zijn erg blij en dankbaar voor deze uitslagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.