groeien

9 maanden

wat gaat de tijd snel…. daniël is nu alweer bijna 9 maanden en nu is hij langer uit mijn buik dan dat hij erin gezeten heeft. gister zat ik op de bank en zei ik tegen geerten weet je nog… vorig jaar zat ik met een dikke buik op de bank. nu speelt er een heerlijk vrolijk mannetje in de box.

een paar weken geleden hebben we een fietsstoeltje gekocht. vanaf nu niet meer in de draagdoek op de fiets maar voorop bij papa of mama. daniël vind het prachtig op de fiets! hij kijkt zijn ogen uit.

kruipen of vooruit komen lukt bij daniël nog niet en daar kan meneer goed boos van worden. kij kan al wel in zijn achteruit maar dat is vaak nou net niet de bedoeling… sinds een week of 2 kan daniël vanuit zittende houding op zijn knietjes gaan zitten en daar is hij erg trots op! vorige week is hij vervolgens ook gaan staan in de box. omdat ik dit zag aankomen heb ik het kunnen filmen. het was geen eenmalige actie want meneer gaat nu vaak staan en met hetzelfde gemak ook weer zitten.

ook kan daniël steeds meer nieuwe klanken! af en toe floept er een woordje uit maar dat is niet bewust. hij is een lekkere kletser!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.