groeien

consultatie, inentingen etc…

gisterochtend ben ik met daniël weer naar het consultatiebureau geweest. eerst werd daniël weer gewogen en opgemeten. hij weegt inmiddels ruim 6 kilo (6360 gram) en hij is 59 cm lang. met zo´n gewicht zit daniël helemaal boven in de groeicurve. 🙂 het is dus wel duidelijk dat hij goed en voldoende te eten krijgt! ook is zijn psychomotorische ontwikkeling dik in orde. hij volgde goed en is ook goed sterk in zijn nek.

2014-07-25 Consultatie, inentingen etc...-02ook heeft daniël zijn eerste inentingen gekregen. in beide bovenbenen 1 prik. dit vond hij niet fijn! op het consultatiebureau heb ik ook aangekaart dat daniël veel last heeft van zijn ontlasting. hij heeft erg veel moeite om het er uit te krijgen. en heeft daar hulp bij nodig. op het bureau hebben ze de kinderarts er toen even bij gehaald en die heeft daniël toen onderzocht. de constatering was dat hij geen soepel buikje heeft en dit bevestigde dus mijn vermoedens. daarom hebben ze ons doorverwezen naar de huisarts waar we gelukkig aan het eind van de middag nog terecht konden.

2014-07-25 Consultatie, inentingen etc...-01van de huisarts hebben we een receptje gekregen voor lactulose. hierdoor zou daniël over enkele dagen weer wat makkelijker moeten kunnen poepen. geerten heeft het vanochtend gelijk gehaald bij de apotheek zodat ik het gelijk aan daniël heb kunnen geven. nu maar hopen dat het snel gaat werken! sinds dinsdag heeft daniël ook weer een aantal nieuwe geluidjes. in een van de vorige blogposts is het te horen in het tweede filmpje. zo mooi om te zien hoe hij zich ontwikkeld 🙂 .

vanaf dinsdag slaapt daniël ook lekker in zijn ledikant in zijn eigen kamertje en dat doet hij hartstikke goed! geerten vroeg zich ´s morgens wel af of daniël wel een voeding had gehad ’s nachts. 😛 die heeft dus lekker door kunnen slapen 🙂 .

woensdag ben ik met daniël op mijn werk geweest. ik werk op een afdeling met demente ouderen. prachtig om te zien wat kleine kinderen bij deze mensen losmaken! de cliënten hebben er zichtbaar van genoten! en ik heb weer gezellig kunnen bijkletsen met een paar collega’s.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply gerda godschalk 25 juli 2014 at 13:51

  je geeft hem zeker slagroom, dat hij zo hard groeit

  • Reply geerten 25 juli 2014 at 16:29

   haha, verse melk doet goed groeien. 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.