groeien, zwangerschap

daniël roeland

als je bed opeens een zwembad is dan weet je dat er iets aan de hand is. als je een waterbed hebt kan hij nog lek zijn maar als je zoals ik geen waterbed hebt en je vrouw is hoogzwanger…. dan is de kans groot dat de vliezen zijn gebroken en je zwemt in vruchtwater. dit gebeurde zondagnacht. na contact met de verloskundige in het ijsselland ziekenhuis zijn wij die kant op gegaan. iets meer dan 24 uur later is daniël roeland slump geboren!

daniël is met 36 weken en 5 dagen geboren en is prematuur. om die reden en omdat de vliezen langer dan 24 uur gebroken waren voor daniël werd geboren wordt hij extra goed in de gaten gehouden. de eerste dag is voor elke voeding het suiker gehalte in zijn bloed gecontroleerd. omdat joanne zwangerschapsdiabetes had kan het langer duren voor daniël zelf de glucose kan verwerken. nadat dit meerdere keren achter elkaar goed bleek te zijn (nadat het de eerste 2x op het randje was) hoefde dit niet meer. wel wordt zijn ademhaling gecontroleerd en krijg hij nog wat bijvoeding tot de borstvoeding goed op gang komt.

gelukkig gaat het allemaal goed en pakt daniël alles goed op! wij zijn papa en mama geworden! 🙂

we zijn God dankbaar en erg blij met dit mooie jongetje! we genieten met volle teugen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply jorien 28 mei 2014 at 17:07

  nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon! een mooi wonder. geniet er lekker van en we hopen hem binnenkort te kunnen bewonderen. was zijn gewicht in orde?

  liefs, jorien

  • Reply geerten 28 mei 2014 at 17:10

   gewicht was prima! 7 pond.

 • Reply sanne ophorst 29 mei 2014 at 09:00

  van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en Gods zegen gewenst!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.