zwangerschap

ellemijn joanne

vorige week woensdag, 5 oktober, is ellemijn om 04.32 uur geboren. met 37 weken ingeleid vanwege haar gewicht en met 3.930 gram en 51 cm was ellemijn ook geen kleintje 😉 . na een aantal controles op haar bloedsuiker in de eerste 12 uur van haar leven mochten we naar huis.

thuis aangekomen leek het goed te gaan maar na enkele dagen begon ellemijn toch wat geel te zien en bleek dat ze te veel was afgevallen. dit was voldoende om ons op zaterdag terug te sturen naar het ziekenhuis voor controle door de kinderarts. we gingen er vanuit dat ellemijn zou worden opgenomen dus de koffers zijn gelijk meegenomen en dat was niet voor niets. na de controle van de bloedwaarden kwam ellemijn op en onder de lamp voor fototherapie. kijk voor informatie even in het blog over daniël van 2 jaar geleden. inmiddels zijn de waarden in het bloed weer verbeterd en hoeft ellemijn niet meer blauw beschenen te worden. helaas is ellemijn nog verder afgevallen en wordt er nu overlegt hoe we nu verder gaan. het is allemaal helaas heel vergelijkbaar met de start van daniël.

daniël is heel lief en zorgzaam voor zijn kleine zusje. het is wel wennen alleen met papa thuis en af en toe logeren. daniël wil ook steevast voor mama en zijn kleine zusje bidden als we gaan eten. we weten ons veilig in de zorgende handen van God.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.