groeien

ik word al groot

kan je zien dat ik al een half jaar ben inmiddels? papa en mama vinden dat ik heel snel groot word.

mama heeft nog een klein verhaaltje geschreven:

daniël is inmiddels al een half jaar. hij wordt groter en groter. hij is niet meer een kleine baby die moeite heeft met zijn voeding maar inmiddels een goede gezonde grote baby. wat zijn wij gezegend met onze lieve jongen!

ik word groot

ik word groot

daniël ontdekt allemaal nieuwe dingen door van alles in zijn mond te stoppen. speelgoed, vingers, doekjes, kleren etc… bijna al het eten vind hij lekker en daniël trekt niet eens een gek of vies gezicht, nee meestal krijg ik een grote lach en stopt hij het weer vrolijk in z’n mond. wortel vind hij heel in een stuk lekker maar gepureerde wortel is iets minder geslaagd. dat werkt hij zo z’n mond uit en kijkt mij heel vies aan. broccolie, komkommer, peer, appel, rijstwafel en nog meer.. allemaal lekker :-).

draaien gaat inmiddels van rug naar buik en weer terug en ook bij het consultatiebureau hadden ze niks op hem aan te merken. daniël is al erg sterk in zijn benen vonden ze.

best een leuk stukje hè? vinden jullie het nog steeds leuk om verhaaltjes over mij te lezen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Roeland 7 december 2014 at 20:34

    tuurlijk vinden wij dat leuk!

  • Reply jorien 7 december 2014 at 21:16

    natuurlijk vind ik dat leuk! en wat word je al een grote kerel!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.