groeien

trots!

inmiddels is daniël ruim 6 weken oud en niet meer uit ons leven weg te denken! wat genieten we van hem! regelmatig ligt daniël in de box en kijkt dan naar de mooie kleurtjes die hij ziet. we hebben een tuimelaar pop in de box staan die als je hem aanraakt een leuk klingelend geluidje geeft. daniël kijkt hier graag naar en slaat er regelmatig tegenaan (al weten we niet of dat laatst bewust is).

tuimelaar

als we tegen daniël praten of voor hem zingen kijkt hij ons zeer aandachtig aan en hierbij tuit hij vaak zijn lipjes. dat vinden geerten en ik erg grappig! 🙂 al een paar keer heeft daniël een bewuste lach laten zien, dat is echt genieten en we worden daar erg gelukkig van. natuurlijk moeten wij daar dan ook weer erg om lachen.

daniël is ondertussen al een echte bink aan het worden! 😉

aandacht

na de geboorte  droeg hij maatje 50 en deze zat toen zelfs nog ruim… nu 6 weken later gaan we al langzaam over naar maatje 62. hij krijgt nu ook lekkere spekbenen.

we zijn zo trots op onze lieve zoon. hij is gezond en groeit heel erg goed! we zijn God dankbaar dat hij zo goed voor ons zorgt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.