zwangerschap

vorderingen

vrijdag 16 mei hebben we een gesprek met de diëtiste in het ijsselland ziekenhuis gehad. hier heb ik duidelijke richtlijnen gekregen voor mijn voeding. ik mag 3 hoofdmaaltijden die tussen de 40 en 50 koolhydraten bevatten en 3 tussendoortjes die tussen de 15 en 20 koolhydraten bevatten. zelf was ik al begonnen met op mijn voeding te letten en daar kreeg ik de complimenten voor, netjes tussen de lijnen. op de lijst die ik erbij heb gekregen staat hoeveel koolhydraten in de meest gangbare producten zit. als je het leuk vind kan je die downloaden via de link onderaan. het is best een hoop reken- en afweegwerk!

Blowing bubbles

blowing bubbles

vandaag hebben we weer een echo gehad. de foto hierboven is van de echo van vandaag. het vruchtwater is afgenomen en is nu net onder de bovengrens van wat het mag zijn. dat vonden we erg fijn om te horen. ondertussen is de kleine gelukkig niet gestopt met groeien en wordt hij op ongeveer 40 weken geschat. de gynaecoloog vond het er allemaal gunstig uitzien. de kleine is netjes ingedaald. en al met al lijkt mijn dieet zijn vruchten af te werpen, dat is erg fijn en motiverend! over ongeveer een week hebben we weer een echo om het vruchtwater weer op te meten en een gesprek met de gynaecoloog. God zorgt voor ons!

klik op de link voor de tabel:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply jorien 22 mei 2014 at 14:00

    fijn te lezen, dat het vruchtwater is afgenomen. hopelijk blijft de positieve lijn zich voortzetten. nog even volhouden meid.

    liefs, jorien

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.